Home Služby Zahradnické práce PODZIMNÍ A CELOROČNÍ ÚDRŽBY ZAHRAD
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

PODZIMNÍ A CELOROČNÍ ÚDRŽBY ZAHRAD

Moravskoslezský kraj
28. 9. 2016 - 19:31
Dohodou
Prodávající

Popis

Vyplatí se svěřit péči o zahradu odborníkům?
Svěží a zdravá zahrada potřebuje pravidelnou péči - sekání trávníku, pletí výsadeb a zalévání. Trávník by se měl sekat 1x týdně a často nastává problém, kam s odpadem. To platí i při pletí výsadeb, průklestu dřevin nebo střihání živého plotu. Tyto starosti za Vás mohou řešit zahradníci.

Pokud svěříte péči o zahradu odborníkům, ať už částečně nebo v plném rozsahu, ušetříte čas i starosti a budete se těšit z dobře udržovaného kousku vlastní přírody.

Nemusíte se učit, co a jak udržovat.
Nemusíte se bát, že něco opomenete.
Nemusíte kontrolovat, jestli neztrácíte svou investici do zeleně kolem domu.
Proč si pro údržbu zahrady vybrat nás
Nemáte dostatek času nebo zkušeností pro údržbu zahrady? Pomůžeme Vám. Naši zkušení pracovníci zajišťují zahradnické služby po celé ČR, vždy kvalitně a za výhodné ceny. Péče o zahradu je pro nás každodenní činností. Chraňte svou investici do realizace zahrady, zhodnoťte ji a nedopusťte její chátrání. S námi si krásnou zahradu může dovolit každý.

Údržba zeleně a zahrady podle Vašich potřeb
Přizpůsobíme se Vašim potřebám a přáním. Údržbu zahrady můžeme provádět celoročně, ale i jednorázově na jaře či na podzim. V případě, že si běžné práce během roku zajišťujete sami, můžeme u Vás prořezávat keře, upravovat koruny stromů, dosypávat kůru nebo zazimovat automatickou závlahu. Rádi Vám také kdykoli odborně poradíme.

Zbavte se starostí a svěřte údržbu zahrady odborníkům
Věnujte svůj čas příjemnému pobytu v zahradě a starostlivou péči o zeleň nechte nám. Pokud máte zájem o údržbu zahrady, stačí zaslat poptávku formulářem nebo využít některý z kontaktů . Zodpovíme dotazy, domluvíme podrobnosti a zasmluvníme péči o Vaši zahradu.

PODZIMNÍ A CELOROČNÍ ÚDRŽBY ZAHRAD

Zavřít Zavřít
Prodávající
Mat-ys1
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!