Home Služby Účetnictví Nabízíme vedení účetnictví, zpracování mezd a daňové evidenc
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Nabízíme vedení účetnictví, zpracování mezd a daňové evidenc

Hlavní město Praha
25. 4. 2018 - 10:40
Dohodou
Prodávající

Popis

Pro nové klienty až 30% sleva za naše služby (platí jen pro první daňové období).

-Specializujeme se na malé a střední podnikatelské subjekty, jak na právnické osoby tak na fyzické osoby ( OSVČ ), podnikající v různých odvětvích obchodu, služeb a řemesel.
- Máme víceleté zkušenosti ve vedení účetnictví jak středních a malých organizací, tak i ve vedení daňové evidence OSVČ, včetně mzdového účetnictví a personalistiky.
- Můžeme nabídnout zkušenosti rovněž z Finanční správy v oddělení kontrolním týkajících se DPH, DPFO, DPPO, daně silniční a víme tedy "na co si dát pozor" :-) a jak postupovat v případě daňové kontroly.
- Je samozřejmostí, že součástí komplexního zajištění služeb je i vedení mzdové agendy a zpracování daňového přiznání k DPH, DPFO, DPPO, silniční dani, dani z nemovitosti.
- Sídlo společnosti se nachází v Praze, ale provozovnu máme rovněž v Mostě. Klienti mohou zasílat doklady k zaúčtování elektronicky nebo můžeme doklady od klientů vyzvedávat osobně v místě jejich podnikání.
- Ke všem klientům se snažíme najít individuální přístup, s ohledem na to, co každému klientovi vyhovuje a to včetně ceny za naše služby.

Nabízíme vedení účetnictví, zpracování mezd a daňové evidenc

Zavřít Zavřít
Prodávající
Milan Horský
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!