Home Služby Stěhování, doprava nákladů Převoz, nákladní taxi, stěhování, vyklízení po Praze a okolí
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Převoz, nákladní taxi, stěhování, vyklízení po Praze a okolí

Hlavní město Praha
11. 5. 2018 - 11:08
400 Kč
Prodávající

Popis

Nabízíme služby v oblasti převozu drobného rozsahu (ledničky, pračky, nábytku a pod.), dodávkové autodopravy, nákladního taxi, stěhování, vyklízení a převozu zboží/ nábytku z obchodních domů po Praze a širším okolí od 400 Kč. Všechny naše služby provádíme na našich dodávkách do 3,5 tuny (VW Transporter T5 Long, nosnost 1200 kg, objem 6,3 m3.).
Pracujeme v průběhu večerů, svátků a víkendy BEZ PŘÍPLATKU! Podpůrné laná a jistící technika samozřejmostí zcela ZDARMA!
Zakládáme si na individuálním přístupu k našim klientům a vysoké kvalitě odvedené práce. Snažíme se vyjít vstříc všem Vašim požadavkům a žádná zakázka pro nás není příliš malá. Pokud tedy potřebujete odvézt, přestěhovat nebo vyklidit i malé množství, tak nás neváhejte kontaktovat.

Každému klientovi kalkulujeme cenu na míru dle jeho požadavků v závislosti na dálce zakázky a počtu pracovníků. Cena je vždy sdělena klientovi v předstihu - přes e-mail nebo telefon a sjednává se k oboustranné spokojenosti. Minimální cena zakázky je 400 Kč.

Převoz, nákladní taxi, stěhování, vyklízení po Praze a okolí

Zavřít Zavřít
Prodávající
Daniel Veselý
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!