Home Služby Půjčovny PŮJČOVNA ČLUNŮ S MOTOREM - POSLEDNÍ VOLNÉ TERMÍNY!
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

PŮJČOVNA ČLUNŮ S MOTOREM - POSLEDNÍ VOLNÉ TERMÍNY!

Středočeský kraj
28. 6. 2018 - 19:54
350 Kč
Prodávající

Popis

Nabízíme k půjčení nafukovací čluny Adventure s lodními motory Mercury a Minn Kota. Půjčit si můžete celý set s motorem, ale také samostatný skládací člun nebo motor.

Základem nabídky jsou sety skládacích nafukovacích člunů s kýlem a se závěsným motorem Mercury F5 MH o výkonu 5 HP, pro který nepotřebujete žádný průkaz VMP ani v ČR, ani v zahraničí a jsou tak ideálním prostředkem pro dovolenou u moře - snadno je přepravíte v kufru auta, snadno se rozkládají i skládají.

Dále nabízíme také zelené rybářské čluny s elektromotorem Minn Kota Endura C2 55, pro který neplatí žádná omezení použití na tocích v ČR.

Vrcholem nabídky je člun RIB s laminátovým kýlem Adventure V-500 SuperLux s motorem Mercury F60 EFI - skvělá volba pro dovolenou u moře a plavbu i na delší vzdálenosti. Lze jej dovybavit opalovací plochou, sluneční stříškou, lze za ním tahat lyžaře, zároveň má nízké provozní náklady, manipulace se člunem je velmi snadná, převoz za autem je zcela bezproblémový, ale přitom si můžete užít velmi vysokého standardu pohodlí na vodě a radosti z jízdy.

Skládací čluny jsou k dispozici již nyní, V-500 bude k dispozici od 15. 6. 2018.

Abyste si plavbu skutečně užili, můžete si půjčit také další lodní příslušenství - vybírat můžete na našich webových stránkách, kde najdete také detailní ceník a specifikace.

PŮJČOVNA ČLUNŮ S MOTOREM - POSLEDNÍ VOLNÉ TERMÍNY!

Zavřít Zavřít
Prodávající
Dmitry Schelkalin
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!