Home Služby Půjčky, hypotéky Každý rok vám dáme až 15.000 Kč!

Každý rok vám dáme až 15.000 Kč!

Celá ČR
4. 12. 2023 - 01:10 (upraveno)
Zdarma
Prodávající

Popis

Proč zažádat o konsolidaci půjček u nás? Vzhledem k tomu, že působíme na fin. trhu již čtvrt století, umíme na rozdíl od konkurence nabídnout našim klientům výhod opravdu mnoho. Uvedeme tedy ty nejzásadnější:

1) Pouze u nás nepodepisují žadatelé o nebankovní úvěr žádné tiskopisy, které by mohly být v budoucnu jakkoli nebezpečné, jako např. nesmyslné a čímkoli zavazující zprostředkovatelské smlouvy, směnky či dokonce Notářský zápis!

2) Poplatky? Tak s těmi u nás nepočítejte! Žádné totiž nemáme. A to ani ve fázi řešení vaší žádosti o úvěr, a ani z úvěru úspěšně zrealizovaného! Tzn., pokud budete mít u nás schválený úvěr ve výši např. 600 000 Kč, tak vám přesně tato částka bude odeslána na váš účet, a to do poslední koruny!

3) Pokud zažádáte o nebankovní úvěr u nás, nejenže vám nabídneme podmínky a výhody, jaké vám konkurence nenabídne, ale dokonce vám každý rok vrátíme celou jednu splátku zpět na váš účet! Pokud si tedy u nás půjčíte např. 2.000.000 Kč s dobou splatnosti 20 let, odešleme vám každý rok téměř 15.000 Kč! To znamená, že na rozdíl od konkurence u nás vyděláte (chcete-li ušetříte), za celou dobu splatnosti krásných 300.000 Kč!

4) Zajistíme a zaplatíme za vás u našeho právního zástupce některé z tiskopisů, jako např. zrušení VB apod. (Za tento úkon si účtují právníci 5.000 Kč, které u nás ušetříte!)

5) Dáme vám plnou výši poplatku, který účtuje Katastrální úřad za vklad zástavní smlouvy na KÚ!

6) Možnost předčasného splacení úvěru je u nás samozřejmostí.

Konsolidace půjček je u nás poskytována formou americké hypotéky. Samozřejmě (tedy alespoň u nás) bez náhledu do bankovního registru.

Máte-li o naši nebankovní americkou hypotéku zájem, vyplňte velmi jednoduchou on-line žádost na našich stránkách www.nebankovnikonsolidace.cz, která je pro vás zcela nezávazná.

Základní údaje

Oblast inzerce
Celá ČR
Druh inzerátu
soukromá inzerce
Číslo inzerátu
84536060324857225672
Zdarma
Prodávající

Každý rok vám dáme až 15.000 Kč!

Zavřít Zavřít
Prodávající
Double Information
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!