Home Služby Půjčky, hypotéky Bezúčelový úvěr bez registrů a poplatků

Bezúčelový úvěr bez registrů a poplatků

Středočeský kraj
11. 3. 2024 - 17:22 (upraveno)
Zdarma
Prodávající

Popis

Potřebujete několik stovek tisíc či dokonce milionů? Máte negativní zápis v bankovním registru? Chtěli byste bankovní úrok, ale banka vám nepůjčí?

Nabízíme bezúčelový úvěr se zajištěním nemovitostí, u kterého můžete žádat až o 80 % hodnoty nemovitosti! Splatnost podřídíme vašim potřebám, u vyšších částek třeba až na 240 měsíců, samozřejmě s možností předčasného splacení kdykoli! Roční úroková sazba již od 6,0 % p.a., RPSN od 6,5 %.

Na co můžete peníze použít? Naprosto na cokoli potřebujete! Můžete si konečně doplatit všechny půjčky, které pro vás nejsou výhodné, zrekonstruovat koupenu, koupit si do kanceláře nový počítač či vysněný chytrý telefon. A nebo třeba vše najednou! Na co peníze použijete, nám nebudete nijak dokládat!

A jak tedy jednoduše o tento výhodný nebankovní úvěr zažádat?
Nemusíte prosit šéfa v práci o volno, kamkoli cestovat, utrácet za benzín, a ještě s nejistotou, zda nepojedete zbytečně. O naši nebankovní americkou hypotéku můžete zažádat, aniž byste opustili pohodlí vašeho domova či kanceláře.

Stačí otevřít naše webové stránky www.nebankovnikonsolidace.cz, na kterých najdete velmi jednoduchou on-line žádost o nebankovní americkou hypotéku. Tuto žádost můžete vyplnit a odeslat naprosto kdykoli, třeba v 6 hodin večer, když dorazíte z práce domů. Žádost je pro vás zcela nezávazná.

Hned druhý den se s vámi telefonicky spojíme, zodpovíme jakékoli vaše otázky a ihned začneme pracovat na úvěru pro vás. Po celou dobu vám budeme k dispozici online, telefonicky i po e-mailu.

Na poplatky u nás zapomeňte, žádné nevedeme!

https://www.nebankovnikonsolidace.cz/

Základní údaje

Oblast inzerce
Středočeský kraj
Druh inzerátu
soukromá inzerce
Číslo inzerátu
36047382968049553727
Zdarma
Prodávající

Bezúčelový úvěr bez registrů a poplatků

Zavřít Zavřít
Prodávající
Dana Daňková
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!