Home Služby Ostatní služby Hydrografika = Water Transfer Printing - vodní tisk
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Hydrografika = Water Transfer Printing - vodní tisk

Celá ČR
29. 3. 2018 - 11:07
100 Kč
Prodávající

Popis

Nabízíme zhotovení hydrografiky Water Transfer Printing - vodní tisk.
Stovky vzorů, a stovky druhů podkladových barev, umožňují vytvořit nespočet vzorů. Právě Vy si můžete vytvořit ten jediný a několikanásobně zvýšit cenu např. Alu disků automobilu, využití zejména v tuningu a army.
Co pro to mám udělat?: Stačí si vybrat váš předmět, pak nám musíte díly nafotit a změřit a poslat poptávku na email, na základě toho vám odhadem vše naceníme (práce, materiál bez dopravy) a následně, když se domluvíme, tak vám dáme i termín realizace, vy nám předměty pak pošlete přes dopravce (poštou, PPL, DPD, nebo GLS) řádně zabalené aby se nepoškodily. Hned jak budou předměty hotové, tak vám je na dobírku posíláme zabalené k Vám.
Předmět potiskneme hydrografikou, přelakujeme a dodáme komplet hotovou práci.

Předměty velké max 145 x 100 cm

Co je hydrografika ?
Hydrografika je moderní a důmyslnou technologií potisku předmětů. Je také známá pod Anglickým názvem Water Transfer Printing, což je originální název pro hydrografiku. Jak už název napovídá, jedná se o aplikaci PVA folie za pomoci vody.
Technologie hydrografiky:
Hydrografiku je možno aplikovat na kovy, plasty, sklo, dřevo a mnoho jiných materiálů. Její technologie umožňuje dokonale potisknout předmět i složitých tvarů. Namáčený předmět se před samotným procesem důkladně obrousí a očistí, nanese patřičným základem a nalakuje barevným podkladem, pro danou PVA folii.
Hydrografická PVA folie je potištěná grafickým obrazem. (např. carbon) Folie potřebných rozměrů se následně položí na hladinu vody v aplikační vaně. Po nějaké době se na folii aplikuje speciální chemický aktivátor, který v průběhu pár vteřin hydrografickou folii rozpustí a na hladině vody zůstane plavat jen speciální barva s daným vzorem, která byla natištěná na folii.
Následně se předmět určený na potisk pomalu ponoří přes vrstvu barvy do aplikační vany, přičemž barva dokonale přilne a zkopíruje povrch předmětu. Po následném umytí a usušení se předmět opatří vrchní vrstvou krycího laku. Podle požadavků zákazníka se povrch zalakuje matným nebo lesklým lakem, který dodá odolný a jedinečný vzhled.

Využití hydrografiky
Auto - moto tuning
Výsledný efekt hydrografiky je skutečně působivý a elegantní. Použitím hydrografické folie s carbonovým vzorem je možné dosáhnout dokonalé imitace skutečných carbonových vláken například interiérových a exteriérových částí automobilu, jakými jsou interiérové plasty, zpětná zrcátka, hliníkové nebo plechové disků a podobně.

Pneuservis Kubíček
Červená Voda 31
561 61
tel: 602708020
e-mail: pneukubicek@centrum.cz
www.pneukubicek.cz

Hydrografika = Water Transfer Printing - vodní tisk

Zavřít Zavřít
Prodávající
Josef Kubíček
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!