Home Služby Opravny OPRAVA IMOBILIZÉRU ŠKODA FABIA VW GOLF AUDI A3 A4 A6 SEAT
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

OPRAVA IMOBILIZÉRU ŠKODA FABIA VW GOLF AUDI A3 A4 A6 SEAT

Celá ČR
2. 9. 2017 - 09:09
900 Kč
Prodávající

Popis

Nabízím opravu vyřazení vypnutí odblokování imobilizéru Renault Škoda Vw Audi Seat a další v regionu Karlovy Vary Sokolov Cheb nebo možno i poslat,zjištění Login-přístupového kódu a následné načtení klíčů-naprogramování nových do systému.Pokud je však původní systém již nefunkční nebo je potřeba vyloučit závadu a auto nestartuje provedeme úplné vyřazení vypnutí imobilizéru u téměř všech značek osobních vozů do 2003 nebo namontujeme emulátor tak ,aby bylo možno vozidlo bezpečně dopravit autorizovanému servisu k opravě.Dále je možné zjištění Login-přístupového kódu nastavení jednotky jako továrně nové přizpůsobení naklonování a úprava softwaru u jednotek motorů tachometrů BSI UCH BSM BODY MODUL do roku 2003 rodin ecu BOSCH MSA EDC15 EDC16 EDC17 SIEMENS PCR a benzínové SIMOS 1,2htp 1,4htp VW AUDI SEAT RENAULT všechny typy SIRIUS 32 SIRIUS 34 SIM 32 EMS 3134 SIRIUS 32N FORD SIM 210 SIM 21 SIM 22 SIM 24 PEUGEOT SAGEM SL96 SAGEM S2000RPM FIAT MAGNETI MARELLI IAW 5NR 59F 5NF 5AF IAW 48P2 IAW 6LP LUCAS DCU3R SUZUKI PEUGEOT CITROEN motorizace TDI,SDI,HDI,DTI,DCI DIESEL u ostatních novější typů jednotek až po dohodě pokud je již vůz vybaven některým typem komunikace sítě CAN není již z pravidla vyřazení možné popř. je nutno použít emulátor immobilizéru a cena je pak z tohoto důvodu vyšší.
Díky 20 leté praxi a špičkovému vybavení nabízím rychlost spolehlivost a kvalitní opravu se zárukou za výhodnou cenu.

V případě zájmu prosím nejdříve proveďte tyto kroky :
1.
Překontrolujte všehny pojistky ve voze popř. připojení konektorů a stav nabití baterie,může to zásadním způsobem pomoci v odstranění závady.Mnoho opravců,kteří si s daným problémem neví rady a nemá vůli či vědomosti v opravě dále pokračovat odkáže zpravidla na závadu jednotky nebo imobilizéru přestože tyto kroky ještě nebyli provedeny.
2. zjistěte originální čísla řídící jednotky a popis toho jak závadě došlo zdali je trvalá či sporadická zda se projevuje za tepla či naopak v nízkých teplotác

OPRAVA IMOBILIZÉRU ŠKODA FABIA VW GOLF AUDI A3 A4 A6 SEAT

Zavřít Zavřít
Prodávající
PAVEL ŠPINAR
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!