Home Služby Hlídání dětí Výpomoc v domácnosti s ubytováním
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Výpomoc v domácnosti s ubytováním

Celá ČR
16. 8. 2018 - 21:48
10 000 Kč
Kupující

Popis

hledáme pečovatelku - pomocnici do domácnosti s bydlením v rodině. po úmrtí manželky - maminky hledá pán na invalidním vozíku (47let) s dcerkou (9let) nejlépe paní/studentku apod., která by chtěla pečovat o vozíčkáře, domácnost a částečně o dceru. vozíčkář potřebuje pomoc - asistenci 2-4 hodiny á den, ale v tzv. 24 hodinovém rozsahu. např. přes noc pomoc s hygienou a polohováním, snídaně, koupání, podávání věcí, doprovod za nákupy atd.
rodina žije ve velkém bezbariérovém bytě 4+1 ve městě Svitavy. plánujeme při uzavření dohody volné 1-2 dny v týdnu, které bude suplovat např. charitas nebo jiná služba domácí péče.
pán na vozíku pracuje z domu, řídí automobil atd. více se lze dočíst na webu zaměstnání www.milujeme-bekovky.cz a na privátním webu www.klinickasmrt.cz
zájemce zašle stručný životopis, fotografii atd. na email uvedený v tomto inzerátu. vhodného kandidáta pozveme k osobnímu setkání.
Nabízíme - soukromý pokoj, wifi, počítač, nulové náklady na stravu, bydlení a energie. smluvní vztah, hrazení povinných odvodů OSSZ/VZP. honorář v rozsahu 7.000 - 10.000 Kč čistého. (výsledek mzdy v čistém je po odečtu odvodů, nákladů za ubytování, stravu, energie, atd.)

Výpomoc v domácnosti s ubytováním

Zavřít Zavřít
Kupující
Jan Boštík
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!