Home Služby Fotografické služby Vratislav Jenšík Fotograf
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Vratislav Jenšík Fotograf

Celá ČR
4. 3. 2016 - 16:01
Dohodou
Prodávající

Popis

Profesionální fotoateliér. Poskytování fotografických služeb. Svatební foto, portrétní gotografie, glamour, boudoir, akt, novorozenecká fotografie. Dětská, rodinná a těhotenská fotografie.

Fotografování glamour/portrét se věnuji více než 5 let. Specializuji se na glamour fotografii s profesionálními modelkami, stejně tak i s ženami, které dosud nemají s focením žádné zkušenosti. Rád balancuji na hraně vkusné cudnosti a snového vzrušení.

Při fotografování svateb se snažím co nejméně zasahovat do Vašeho svatebního dne a nechat tak volný průběh všem událostem. Díky tomu jsem schopen zdokumentovat vaši svatbu takovou, jakou jste ji chtěli mít vy a ne jakou si ji představoval fotograf. Samozřejmě Vás při portrétním fotografování nasměruji a vše zařídím, aby fotografie vypadaly skvěle. Mám rád přirozené fotografie, jedinečné momentky a uvolněné snímky bez složitého pózování. Při focení budu vycházet z toho, co je Vám příjemné a co je pro Vás přirozené. Nebudu Vás nutit do předem vymyšlených póz. Mým cílem je, aby pro Vás bylo portrétní focení zábava a abyste si svůj svatební den co nejvíce užili.

Vratislav Jenšík Fotograf

Zavřít Zavřít
Prodávající
Vratislav Jenšík
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!