Home Služby Esoterika Zápis do aury (online služba)
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Zápis do aury (online služba)

Celá ČR
27. 10. 2019 - 10:06

Popis

MÁTE POCIT, ŽE SE VÁM NIC NEDAŘÍ? NEBO SE CÍTÍTE STÁLE UNAVENI?



Tak působí negativní energie od závistivých lidí, kteří vám úspěch a štěstí nepřejí!!! A tyto energie se nalepí na vaši auru a způsobují vaši únavu a také vaše neúspěchy!!! Chcete-li se toho zbavit a jít životem zase lehce a úspěšně, je potřeba negativní energie z vaší aury odstranit a do jejího obalu udělat ochranný zápis. Pak se situace změní!!!

Ochranný zápis do vaší aury probíhá tak, že nám zašlete na e-mail: uir-666@email.cz vaší fotografii či vaše iniciály (jméno, příjmení a datum narození) s vašimi požadavky z dané oblasti (láska, blahobyt, zdraví), kterou si přejete do své aury zapsat (fotografii včetně vašich požadavků můžete vložit i do kontaktního formuláře viz. níže). Vaše požadavky z dané oblasti vám do vaší aury zapíšeme. Doporučujeme před ochranným zápisem si nejdříve vaší auru pročistit od všeho negativního a auru uzavřít, aby mohl ochranný zápis na danou oblast plně působit. Základní čištění aury je zdarma.

Jestliže žádné konkrétní požadavky pro danou oblast nemáte - zapisují se všeobecně (např. na harmonické vztahy, na úspěch v podnikání apod.)

Mezi nejžádanější zápisy do aury patří: zápis na zvýšení atraktivity, na harmonické spojení partnerů, na věrnost, na posílení lásky ve vztahu, zápis pro zvýšenou či harmonickou komunikaci mezi partnery, na partnerovu žárlivost, na vzbuzení sexuální vášně apod.

Zápis do aury (online služba)

Zavřít Zavřít
Prodávající
Mezinárodní magické online služby
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!