Home Služby Esoterika Výklad karet, poradenství osobně či telefonicky
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Výklad karet, poradenství osobně či telefonicky

Celá ČR
24. 5. 2017 - 20:12
Dohodou
Prodávající

Popis

Každý jdeme po své cestě. Někdy je nad námi slunce, jindy mraky. Jeden den jdeme s hlavou vztyčenou, druhý se sotva držíme na nohou. A někdy potřebujeme pomoc při hledání toho pro nás správného směru, když se náhodou ztratíme nebo nevíme kudy kam....

Pokud se nacházíte v nějakém obtížném úseku Vaší cesty životem, či stojíte na křižovatce a zvažujete, jakým směrem se vydat, ráda se stanu Vaším průvodcem.

Něco málo, o tom jak pracuji -
Přestože ke své práci požívám karty a kyvadlo, nenazývala bych kartářkou ani věštkyní, nemám tyto termíny ráda. nějak jsem se s nimi nesžila.
Jsem "jen" průvodkyně určitou situací a překladatelkou dějů, situací, emocí, které se nám dějí a jsou někdy těžko uchopitelné,
pochopitelné či matoucí

Neřeknu Vám, co Vás čeká za rok, za dva či v následujíchc , letech. Osud máme z velké části ve svých rukou. To znamená, že budoáucnost si velkou měrou tvoříme sami.
Proto je dobré smířit se s minulostí. přijmout ji, tak nebude ovlivňovat naší přítomnost ani budoucnost. Vím, že je mnohdy velmi obtížné a nelehké a ráda Vám s tím pomohui.
Pokud nás přestane tížit minulost, kroky se stanou lehčími a pokud zavřeme jedny dveře, mohou se otevřít další

V rámci výkladu a práce s kyvadlem se soustřeďuji na aktuální pomoc a řešení problémů v oblasti či oblastech, v kterých to v daném okamžiku potřebujete.
Je důležitá přítomnost - tady a teď. Když některé věci pochopíme, budou pro nás srozumitelné, ujasní se určité souvislosti a zákonitosti. Tím se může změnit náš postoj, myšlení a to ovlivní i směr naší cesty, tedy naši budoucnost.
To je důvod, proč nedělám výklady karet na roky dopředu. Protože karty řeknou co se stane v závyslosti na konkrétní aktuální situaci. Tedy za předpokladu, že vše půjde takzvaně ve starých kolejích, ale jakmile vybočíte po Vámi "zajeté" cestě, více vpravo či vlevo, osud se mění a pak se stane, že výklad karet nevyjde....

Při výkladu karet používám cikánské karty. Nastíní mi velmi dobře aktuální situaci.
Dále výklad doplňuji dalšími druhy karet, které používám již dle konkrétně řešeného problému.
Velmi důležitým mým pomocníkem je kyvadlo, které si ke mě našlo cestu až z dalekého pralesa. s jeho pomocí detekuji a následně zrušíjm a očistím různé fyzické i psychické bloky, kletby, duše či jiné entitty.

A teď několik praktických informací :
"Sezení" s klientem může probíhat buď osobně nebo přes telefon.
V případě osobního setkání je možné navštívit mě nabo v případě, že z nějakého důvodu je to pro Vás obtížné, mohu přijet já za Vámi (Kladno a blízké okolí)
Pokud se domluvíme na telefonickém rozhovoru, volám já Vám. V tomto případě požaduji platbu předem na účet.

cena za sezení je 700 Kč, doba komunikace je individuální. Na každého klienta mám vyhrazené 2 hodiny času.

Na Vaše dotazy ráda odpovím buď zde ve zprávách nebo na mém tel. čísle 777 11 04 36

Výklad karet, poradenství osobně či telefonicky

Zavřít Zavřít
Prodávající
Petra Sýkorová
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!