Home Služby Esoterika Bombastus - největší esoterický a new age e-shop
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Bombastus - největší esoterický a new age e-shop

Jihočeský kraj
25. 1. 2016 - 22:58
Dohodou
Prodávající

Popis

Bombastus - www.bombastus.cz
Univerzální obchod zdravého životního stylu, new age a esoteriky. Široká nabídka bio, natur, organic, raw, fair trade, wellness, eko, etno, eso, astro, spirit, mytology, fantasy, gothic produktů. Více než 6000 zákazníků, 4000 produktů skladem. Vše pro pohodu těla i duše na jednom místě.

Biopotraviny, zdravá výživa, doplňky stravy, nutraceutika, přírodní medicína, čaje, léčivé byliny, Bachova květová terapie, magnetoterapie, zdravotní přístroje a pomůcky, biokosmetika, ekodrogerie, domácnost, bytové doplňky, feng shui, etno, orient, sošky, lampy, zrcadla, hodiny, krabičky, misky, obrázky, hrnečky, nádobí z bioplastu, kreativní ekologické hračky, bylinné polštářky, přehozy, magnetky, nálepky, přání, mandaly, lapače snů, knihy, CD, DVD, hudební nástroje, andělé, archandělé, svíčky, svícny, aromalampy, vonné tyčinky, kužely, šperky, prsteny, náramky, náhrdelníky, přívěsky, náušnice, čelenky, tiary, diadémy, amulety, talismany, drahé kameny, minerály, výrobky z nerostů, solné lampy, pyramidy, psychotronika, mantika, magie, esoterika, tarot, karty, kyvadla, virgule, runy, křišťálové koule, biorezonátory, orgonity, fantasy, gothic, oblečení, draci, víly, jednorožci, mytologie, memento mori, dance macabre

E-shop pro lidi, kteří žijí vlastní život a hledají alternativy ke stávajícímu ekonomickému a společenskému systému. Pro všechny, kteří podporují tradiční hodnoty, jako je ruční práce, kvalita, přírodní materiály, šetrnost k životnímu prostředí. Pro ty, kteří uznávají přirozený svět, nezatížený moderní umělou technickou civilizací. Pro mnohé, kteří chtějí, aby také jejich předměty denní potřeby souzněly s jejich názory, viděním světa a měly svůj vlastní, jedinečný, osobitý příběh. Pro fantasy a snílky, kteří touží dotknout se tajemství života a lákají je nepoznatelné, astrální, okultní a věštecké světy.

Děkujeme za důvěru a těšíme se na vaši návštěvu
Váš team Bombastus
www.bombastus.cz

Bombastus - největší esoterický a new age e-shop

Zavřít Zavřít
Prodávající
Alena Králová
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!