Home Služby Esoterika Arcana – řešíte lásku? Výklad karet po telefonu
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Arcana – řešíte lásku? Výklad karet po telefonu

Hlavní město Praha
25. 1. 2016 - 20:10
500 Kč
Prodávající

Popis

Jsem Arcana, průvodce životem, odborná konzultantka, terapeutka pro zlomená srdce, koučka. Zjednodušeně řečeno provádím „komplexní servis pro lidi“. To, co lze najít v tarotu, astrologii či jiných metodách, jsem schopna vám ukázat skrze vaše vědomí a podvědomí, prostřednictvím vašeho vlastního individuálního zážitku.

Ocitli jste se ve složité situaci? Zavolejte mi na telefon 906 500 500 a zvolte linku 13. Nebo mi pošlete SMS ve tvaru SIBYLA text vaší otázky na číslo 903 55 60. Působím v online poradně www.sibyla.cz. Cena hovoru je 50,- Kč / min. Cena 1 SMS je 60,- Kč včetně DPH. Technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o., info@topicpress.cz, www.platmobilem.cz.

Pomáhám všem, kdo pomoc skutečně hledají. Všem, kteří se nebojí nahlédnout do svého nitra a odhalit kořeny problémů. Všechna trápení jsou výsledkem neznalého rozumu, nedotažených myšlenek a nepochopených postojů ega. Problémy a těžkosti vznikají z neznalosti nebo neochoty vědět víc.

Pamatujte, že krize je převlečená příležitost, jen ji rozpoznat. Věřte, že vám na rameno klepe úspěch v tom, co vám zrovna překáží. Z bolesti můžete udělat něco užitečného. Pokud tedy o sobě chcete vědět víc, toužíte se někam posunout, vyřešit obtížné situace, objevit pro sebe nové možnosti, ujasnit si svoji cestu a uplatnit svůj potenciál, zavolejte mi.

Těším se na vás
S úctou a láskou vaše Arcana
www.sibyla.cz/arcana/
www.sibyla.cz

Arcana – řešíte lásku? Výklad karet po telefonu

Zavřít Zavřít
Prodávající
Alena Králová
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!