Home Služby Esoterika Markéta - chcete znát budoucnost? Výklad karet po telefonu
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Markéta - chcete znát budoucnost? Výklad karet po telefonu

Hlavní město Praha
25. 1. 2016 - 10:03
500 Kč
Prodávající

Popis

Dobrý den, jmenuji se Markéta. Již přes 20 let působím jako osobní poradkyně, terapeutka, motivační trenérka a lektorka. Zabývám se také výkladem karet. Poradím Vám s láskou, vztahy, manželstvím, ale i s prací a penězi.

Působím v online poradně www.sibyla.cz. Můžete mi zavolat na číslo 906 500 500. Zadejte linku 15. Nebo mi pošlete SMS ve tvaru SIBYLA text vaší otázky na číslo 903 55 60. Cena hovoru je 50,- Kč / min. Cena 1 SMS je 60,- Kč včetně DPH. Technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o., info@topicpress.cz, www.platmobilem.cz.

Co ode mne můžete čekat? Rozhodnete-li se mi zavolat, pomůžu vám najít řešení vašich problémů transpersonálním koučinkem, aktivní imaginací, prací s intuicí a podvědomím v hladině alfa, přístupem do univerzálního informačního pole, channelingem. Dosáhnete profesního a osobního rozvoje. Objevíte nevyužitý potenciál vlastní mysli. Budete mít šťastnější, zdravější a úspěšnější život.

Pomoc lidem je pro mě radost, se kterou doprovázím klienta obdobím změn v různých oblastech života - v práci, lásce, partnerství, péči o zdraví, výchově dětí, sportu, relaxaci. V jednotlivých etapách života jsem pracovala na různých manažerských pozicích, ty mi poskytly nesmírné zkušenosti, ponaučení a nadhled, který mi umožňuje naplno využít veškeré motivační metody ve prospěch klienta.

Těším se na Vaše zavolání, vaše Markéta
www.sibyla.cz/marketa/
www.sibyla.cz

Markéta - chcete znát budoucnost? Výklad karet po telefonu

Zavřít Zavřít
Prodávající
Alena Králová
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!