Home Služby Dluhové poradenství Přenechám pohledávky za dlužníky
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Přenechám pohledávky za dlužníky

Královéhradecký kraj
10. 4. 2021 - 20:05
Dohodou
Kupující

Popis

Přenechám pohledávku na tyto osoby: Petr Hrabal a paní Anděla Hrabal, cca 25 tis za nezaplacený nájem a energie (r.2014); Josef Martínek a Monika Jiránková (Rtyně - Svatoňovice - Trutnov - Mladé Buky), nezaplacený nájem (r.2016); Eva Vejmolová (pobyt Litvínov - Most), nezaplacený nájem a energie (2018).
Dále přenechám pohledávku na Bulhary: Chenev Georgi a Cheneva Yuliyana (mají povolený pracovní pobyt v ČR), pohledávka za nájemné a energie cca 66 tis.Kč (r.2015). Pohledávku 40 tis. na p. Václava Vágnera (zedník - elektrikář, Hradec Králové) (r.2014); pohledávku cca 70 tis. - p. Dalibor Mucha (Brněnsko)(r.2015).
Dále pohledávku cca 30 tis. Luboš Trojan , za zničený byt a dlužné nájemné (Červený Kostelec) (r.2017).
UPOZORŇUJI případné Pronajímatele, aby si dali na výše zmíněné dlužníky za nájemné pozor a byli ostražití, zejména Eva Vejmolová s dětmi na Mostecku, Luboš Trojan a Valerie Trojanová (Náchodsko), Petr a Anděla Hrabal s dětmi (Ústeckoorlicko), Josef Martínek a Monika Jiránková (Trutnovsko), Eva Švandová se syny (Vysokomýtsko, Horní Jelení). ...Většinou tito nájemci zaplatí jen první nájem a posléze už jen lžou že zaslali nájem nebo jen slibují ...také většinou byt nebo domek i zničí/vybydlí a je těžké je pak z pronájmu vyhodit!!!
Dále pozor na: Václav Vágner, který bere zálohy na zdenické práce a pak buď jen slibuje že přijde nebo nebere vubec telefony a při osobním setkání se směje do očí že ho můžeme žalovat, protože mu to je jedno - má plno exekucí a lže. Všichni výše zmínění mají i více exekucí...

Přenechám pohledávky za dlužníky

Zavřít Zavřít
Kupující
Jan H
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!