Home Služby Vymáhání pohledávek Vymáhání pohledávek mimosoudní cestou
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Vymáhání pohledávek mimosoudní cestou

Jihomoravský kraj
17. 1. 2017 - 23:28
Dohodou
Prodávající

Popis

Máte dost neustálých výmluv a lží nebo se k vám dlužník otočil zády a přestal komunikovat? Tak jste zde na správném místě. Pomůžeme vám získat zpět své peníze. Důrazně, rychle, efektivně, diskrétně. Nabízíme vám 87,5% úspěšnost čerpající ze 4 leté vymahačské praxe. Využíváme všech dostupných nástrojů ke zjištění informací o solventnosti dlužníka. Ke všem pohledávkám přistupujeme individuálně. Jsme tým odborníků zahrnující: psychologa, volavku a tři ukrajinské spoluobčany. Nabízíme nadstandardní osobní kontakt na bázi urgence u dlužníka.
Výši provize určujeme my od 15 - 40%. Pracujeme na mandátní smlouvu. Naši odměnu se prvořadě snažíme dostat od dlužníka záleží na všeobecných podmínkách smluvy mezi vámi a dlužníkem. Zpravidla požadujeme 10% zálohu na výdaje cestovného a dalších účelně vynaložených nákladů pohledávky v Brně řešíme bez záloh. Možno řešit též tarifem, popřípadně dohodou. Požadujeme jednání na rovinu,pohledávku nesmí řešit jiná inkasní agentura, pohledávka musí být oprávněná, + dlužník nesmí být v konkursu,likvidačním řízení, insolvenci anebo proti němu nesmí být vedena exekuce i přesto že občas tyto zakázky bereme riziko nesplacení celé výše pohledávky roste.
Nemůžeme vám zaručit 100% úspěšnost vrácení vašich peněz ale můžeme vám zaručit jisté karmické zadostiučinění.Pracujeme v Brně a Jihomoravském kraji.Rádi s vámi vše zkonzultujeme a poradíme zdarma.
Pro více informací zašlete dokumentaci emailem anebo volejte.

Vymáhání pohledávek mimosoudní cestou

Zavřít Zavřít
Prodávající
Tomáš Jansa
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!