Home Služby Stavební práce Nabídka spolupráce pro stavební firmy

Nabídka spolupráce pro stavební firmy

Celá ČR
4. 12. 2023 - 01:10 (upraveno)
Zdarma
Prodávající

Popis

Dovolujeme si vám nabídnout naše služby, které vám přivedou nové zákazníky. Již 20 let s námi spolupracuje několik stavebních firem a různých řemeslníků (podnikatelů), kterým naše služby zajišťují stabilní přísun klientů. Jedná se o zcela nové klienty, kteří vás dosud nekontaktovali, i když vaše služby potřebují, a to z důvodu nedostatku finančních prostředků.
Těmto zájemcům zajistíme potřebné finanční prostředky na (nejen) rekonstrukci jejich nemovitosti. Pokud se někteří z těchto klientů bojí dalšího finančního zatížení jejich rodinného rozpočtu, např. mají-li již jiné půjčky, které pro ně nejsou výhodné, vyplatíme je! Poskytujeme až 80 % hodnoty nemovitosti.

Tuto výhodnou nabídku si můžete, jako další doplňkovou službu pro vaše zákazníky, umístit na vaše webové stránky, a to s lákavou informací, že je tato služba pro vaše klienty ze strany vaší firmy zcela zdarma! My vám následně za každého doporučeného klienta vyplatíme provizi de facto pouze za tip. Odměnu za tip vám z celkové výše vyplaceného úvěru vyplatíme za každého vašeho zákazníka, který nám bude doporučen vaší společností, a to bez ohledu na to, jakou část peněz na co využije.

Námi nabízená neúčelová americká hypotéka je poskytována bez nahlížení do registrů a bez placení jakýchkoli poplatků. Je tedy ideální mj. i pro zájemce, kteří nemohou z jakéhokoliv důvodu žádat o úvěr v bance, nechtějí platit odhad nemovitosti předem atd.

Vaše firma tak získá mnohem více klientů, vč. těch, kteří nyní nemají na rekonstrukci dostatek finančních prostředků.

Více informací najdete na našich stránkách, konkrétně na stránce:
www.doubleinformation.cz/stavebni-firma

Základní údaje

Oblast inzerce
Celá ČR
Druh inzerátu
soukromá inzerce
Číslo inzerátu
94472451524857225681
Zdarma
Prodávající

Nabídka spolupráce pro stavební firmy

Zavřít Zavřít
Prodávající
Double Information
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!