Home Služby Reklamní služby Reklamní prostor: bannery, produkty na webech o bydlení
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Reklamní prostor: bannery, produkty na webech o bydlení

Celá ČR
4. 12. 2016 - 18:45
30 000 Kč
Prodávající

Popis

Dobrý den,

nabízíme reklamní plochy na velmi lukrativních e-shopech a portálech o bydlení. Velmi cílená návštěvnost, která buď rekonstruuje, vybavuje, nebo staví nový rodinný byt nebo dům. Většinou se jedná o rodiny nebo lidi ve věku od 26 - 60 let. Weby jsou zaměřené na střední a vyšší třídu. Jedná se o firmu, která je u zákazníků velmi oblíbená a lidé ji důvěřují. Jsme na trhu již od roku 1991. Ideální cílený prostor např. pro prodejce koberců, nábytku, sedaček, zahradnictví, kuchyně, koupelny, stavební firmy apod...

Zobrazení stránek za měsíc: 259066
Unikátní návštěvy za měsíc: 79909

Hledáme seriózní partnery pro dlouhodobou spolupráci, pod které se může naše firma podepsat. K dispozici máme pouze 3 reklamní plochy. Spolupracovat chceme maximálně s 3 partnery.

Krom reklamních bannerů nabízíme také e-mail marketing. Za roky provozu máme vybudované se zákazníky a uživateli velmi dobré vstahy a k dispozici máme tisíce ověřených a aktivních e-mailových kontaktů.

Dále jsme pak schopni propagovat i jednotlivé produkty v kategoriích formou prokliku PPC přímo na produkt na vašem webu.

V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat.
Těšíme se na spolupráci.
Jsme plátci DPH.

Reklamní prostor: bannery, produkty na webech o bydlení

Zavřít Zavřít
Prodávající
Dominik Kovařík
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!