Home Služby Půjčovny Bolt - Uber Autopůjčovna

Bolt - Uber Autopůjčovna

Hlavní město Praha
29. 3. 2021 - 21:52

Popis

Uber-Bolt Nejznámější Autopůjčovna v Praze
Pronájem vozů od nejznámější půjčovny vozů s kompletním zázemím a kvalitou služeb za nejvýhodnější cenu pro všechny ,kteří chtějí využívat aplikaci Uber - Bolt .
Co vše k tomu potřebujete : OP+ŘP+žlutou kartu taxi,bydliště Praha+blízké okolí a první týdenní nájem.Kauci nepožadujeme !
Flotila /Uber-Bolt/ a žádná další procenta neúčtujeme ani žádné jiné poplatky. A pokud nejezdíte nic neúčtujeme. U nás máte vše i s daňovým poradenstvím,smlouvou,koncesí apod.podle zákona od 1.7.2020
Kompletně Vás zaregistrujeme na aplikaci kterou si vyberete a se vším vás seznámíme a vše dopodrobna vysvětlíme a naučíme.
Výplatu máte u nás pravidelně každý týden a to v hotovosti či na účet tak jak si sami řeknete.Poskytujeme i kompletní službu s bankovním účtem.
Jsme v tomto oboru už dost dlouho a proto Vám poskytneme vždy nejlepší řešení jak ve výběru vozu tak i k beztarostnému podnikání v provozu taxi.
Naše firma sokol-group má své zázemí i servisní služby a proto se Vám nemůže stát,že vůz od nás bude ve špatném technickém stavu.Naše služby jsou na úrovni s lidským přístupem.Nepředáváme vůz na benzínce nebo v obchoďáku či u silnice. Máme velký vozový park a vůz jde měnit i podle potřeby Vám vyhovující.Ohledně poruchy máte vždy k dispozici náhradní vůz,aby Vás při práci nic neomezovalo.
Všechny vozy jsou havarijně pojištěny jako Taxi a i s kompletní registrací Taxi.
Kauci žádnou nepožadujeme,ale vždy upřednostňujeme osobní schůzku na,které se seznámíme se vším dopodrobna a do druhého dne nebo podle vašich požadavků připravíme vše kompletně k provozu.
Jednání typu ""teď hned chci auto a ani se dotyčný nepředstaví"" tak takovou spolupráci s dotyčným pánem opravdu nestojíme !
Jsme kvalitní a slušná firma,která si zakládá na slušném jednání a u které máte jistotu vždy vyplacených vašich peněz a fungujících služeb a přátelského jednání.
Žádné závazné smluvní podmínky či skryté poplatky a s

Základní údaje

Oblast inzerce
Hlavní město Praha
Druh inzerátu
soukromá inzerce
Číslo inzerátu
4627452761393913536

Bolt - Uber Autopůjčovna

Zavřít Zavřít
Prodávající
Marek Sokol / SOKOL-GROUP :Taxicentrum
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!