Home Služby Půjčky, hypotéky Uvěr na cokoliv ve výši 50.000,- až 3.000.000,- se zástavou
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Uvěr na cokoliv ve výši 50.000,- až 3.000.000,- se zástavou

Středočeský kraj
16. 8. 2016 - 17:51
Dohodou

Popis

Produkt Hypopůjčka je úvěr na cokoliv se zástavou nemovitosti, bez prokazování příjmu, poskytovaný na dobu 5 - 20 let, není požadováno žádné dodatečné zajištění (např. směnka), ve smlouvě nejsou žádné rozhodčí doložky ani jiné pro Vás nevýhodné podmínky. Vyřízení je jednoduché a rychlé. V případě Vašeho zájmu vše zajistím.

ŽÁDNÉ PROKAZOVÁNÍ PŘÍJMU

Jsme přesvědčeni, že Hypopůjčka vám může opravdu pomoci. Naším cílem je vaše spokojenost, proto nás zajímá, zda vás splátky nezatíží nad únosný rámec. Z toho důvodu chceme znát výši a zdroj vašeho příjmu. A protože vám věříme, stačí nám vaše čestné slovo! Nepožadujeme od vás striktní doložení příjmu.

PENÍZE NA COKOLIV

Finanční prostředky z Hypopůjčky můžete použít na cokoliv a nikomu nemusíte dokládat účel půjčky. Peníze jsou zaslány na váš bankovní účet a pak už záleží jen na vás, na co je použijete. Nikdo nezná vaše potřeby lépe než vy sami. Pokud nás požádáte, abychom za vás vyplatili vaše současné závazky (konsolidace), rádi vše zařídíme za vás.

ŽÁDNÉ POPLATKY PŘEDEM

Zakládáme si na férovém přístupu k našim klientům. Proto u nás za posouzení žádosti o úvěr ani za odhad vaší nemovitosti nic neplatíte – a to ani v případě, že vám poskytnutí úvěru neschválíme. V případě, že vám úvěr poskytneme, budou poplatky rovnoměrně rozloženy do vašich měsíčních splátek.

web: https://oq4u3c.zombeek.cz/
email: hypopujckaporadce@gmail.com

Uvěr na cokoliv ve výši 50.000,- až 3.000.000,- se zástavou

Zavřít Zavřít
Kupující
Michaela Michálková
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!