Home Služby Překlady, tlumočení Firemní překlady francouština
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Firemní překlady francouština

Hlavní město Praha
28. 3. 2017 - 14:15
Dohodou
Prodávající

Popis

Tento inzerát je věnovaný zejména firmám, které si přejí dát o sobě vědět francouzsky mluvícím zemím a rozvinout svůj potenciál na mezinárodní úrovni. Pokud hledáte obchodní partnery, potřebujete kvalitně přeložit Vaši firemní či výrobní dokumentaci, nabízím Vám kvalitní spolupráci.
Co nabízím - Perfektní překlady Vašich textů do francouzštiny (či z francouzštiny do češtiny). Důkladně dodržuji důvěryhodnost. Na trhu s překlady funguji již 5 let. Na mém kontu mám již tisíce přeložených stran různorodých textů. Přizpůsobuji se Vašim potřebám. Ve Francii žiji, a proto naprosto ovládám francouzské společenské normy i jazyk na úrovni rodilého mluvčího. Odevzdám Vám text, který bude co nejvěrohodnější i po estetické stránce, uspořádání i úprava textu budou dodržovány podle originálu. Pracuji s mnoha formáty (Word, Power-point, PDF, převod oskenovaných textů...)
Obory, které ovládám - průmysl (příručky, certifikáty, firemní dokumentace, katalogy...), medicína (lékařské zprávy, příbalové letáky, brožury...), právo (smlouvy, spory, všeobecné podmínky...) a samozřejmě zajišťuji i překlad Internetových stránek.
Pokud je třeba pracovat i s Vašimi videi, jsem schopna je přepsat a doplnit i přeložit k nim titulky.

Firemní překlady francouština

Zavřít Zavřít
Prodávající
Alžběta Amien
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!