Home Služby Opravny OPRAVA TACHOMETRŮ FORD FOCUS C MAX S MAX GALAXY MONDEO
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

OPRAVA TACHOMETRŮ FORD FOCUS C MAX S MAX GALAXY MONDEO

Celá ČR
2. 1. 2018 - 08:52
1 200 Kč
Prodávající

Popis

Provádíme Opravu tachometrů Ford i ostaních značek v regionu Karlovy Vary Sokolov Cheb nebo možno i poslat
Z důvodu snižování nákladů seriové výroby tachometrů a elektroniky obecně vznikají časté závady na těchto komponentech,které je možno u mnoha z nich opravit bez finančně náročné koupě nového komponentu.Bezprostřední příčinou vzniku závady může být odpojení baterie či otřes jednotky popř. střídání teplotních poměrů ve voze v extrémních vedrech či mrazech.
Zpravidla se tyto projevují padáním ručiček ukazatelů, nefunkční Maxidot displej,nelze nastavit čas nebo stále běží nastavení dokola,nefunkčním imobilizérem,na tachometru svítí všechny symboly i po nastartování nebo úplným výpadkem tachometru.Týká se to vozidel FORD FOCUS C MAX S MAX MONDEO FIESTA FUSION VISTEON a další.jedná se nejčastěji o celkový výpadek tachometrů vozidlo zpravidla nestartuje svítí kompletně všechny symboly a na displeji místo hodnoty stavu KM jsou pouze symboly - - - - - - ,příčina je závada sítě CAN nebo zkratu na této sběrnici popř. část. výpadek napájení zdroje nebo opět ztrátu softwaru po neodborném zásahu či změně stavo ujetých KM.Dále nabizím úpravu stavu KM na původní požadovanou hodnotu,vyčtení LOGIN,stavu servisu nebo jeho nastavení atd.pokud je původní tachometr vadný nebo použitý v jiném voze.
Díky 20 letům praxe a špičkovému vybavení nabízím rychlost spolehlivost a kvalitní provedení opravy se zárukou.

V případě zájmu prosím nejdříve proveďte tyto kroky :
1.
Překontrolujte všehny pojistky ve voze popř. připojení konektorů a stav nabití baterie,může to zásadním způsobem pomoci v odstranění závady.Mnoho opravců,kteří si s daným problémem neví rady a nemá vůli či vědomosti v opravě dále pokračovat odkáže zpravidla na závadu tachometru,přestože tyto kroky ještě nebyli provedeny.
2. zjistěte originální čísla řídící jednotky a popis toho jak závadě došlo zdali je trvalá či sporadická zda se projevuje za tepla či naopak v nízkých teplotách.
3.
Kontaktujte nás pro

OPRAVA TACHOMETRŮ FORD FOCUS C MAX S MAX GALAXY MONDEO

Zavřít Zavřít
Prodávající
PAVEL ŠPINAR
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!