Home Služby Opravny OPRAVA TACHOMETRŮ ŠKODA OCTAVIA I a II PADAJÍCÍ UKAZATELE
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

OPRAVA TACHOMETRŮ ŠKODA OCTAVIA I a II PADAJÍCÍ UKAZATELE

Karlovarský kraj
2. 1. 2018 - 08:45
1 200 Kč
Prodávající

Popis

Oprava tachometrů SKODA OCTAVIA I a II FABIA,VW,AUDI,FORD,RENAULT SCENIC ESPACE ,PEUGEOT,FIAT a další po dohodě
Provádíme Opravy tachometrů v regionu Karlovy Vary Sokolov Cheb nebo možno poslat ŠKODA OCTAVIA I a II FABIA,VW,AUDI,FORD,RENAULT SCENIC ESPACE ,PEUGEOT,CITROEN FIAT a dalších značek po dohodě

Z důvodu snižování nákladů seriové výroby tachometrů a elektroniky obecně vznikají časté závady na těchto komponentech,které je možno u mnoha z nich opravit bez finančně náročné koupě nového komponentu.Bezprostřední příčinou vzniku závady může být odpojení baterie či otřes jednotky popř. střídání teplotních poměrů ve voze v extrémních vedrech či mrazech.
Zpravidla se tyto projevují jako u ŠKODA OCTAVIA padáním ručiček ukazatelů, nefunkční Maxidot displej,nelze nastavit čas nebo stále běží nastavení dokola,nefunkčním imobilizérem nebo úplným výpadkem tachometru ŠKODA OCTAVIA II tyto opravy se také týkají koncernových vozidel VW,AUDI,SEAT.Pokud je jednotka neopravitelná popř. zakoupena jako použitá nabizím úpravu stavu KM na původní požadovanou hodnotu,vyčtení LOGIN,konfigurace stavu servisu nebo jeho nastavení atd.
Díky 20 letům praxe a špičkovému vybavení nabízím rychlost spolehlivost a kvalitní provedení opravy se zárukou.

V případě zájmu prosím nejdříve proveďte tyto kroky :
1.
Překontrolujte všehny pojistky ve voze popř. připojení konektorů a stav nabití baterie,může to zásadním způsobem pomoci v odstranění závady.Mnoho opravců,kteří si s daným problémem neví rady a nemá vůli či vědomosti v opravě dále pokračovat odkáže zpravidla na závadu tachometru,a to přestože tyto kroky ještě nebyli provedeny.
2. zjistěte originální čísla řídící jednotky a popis toho jak závadě došlo zdali je trvalá či sporadická zda se projevuje za tepla či naopak v nízkých teplotách.
3.
Kontaktujte nás prosím v pracovní dny 8-17h na tel 775176033 popř. email spyky@quick.cz trvale.Mimo tuto dobu zvolený profil neumožňuje spojení.
4.Běžná oprava trvá zpravidla 24h někt

OPRAVA TACHOMETRŮ ŠKODA OCTAVIA I a II PADAJÍCÍ UKAZATELE

Zavřít Zavřít
Prodávající
PAVEL ŠPINAR
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!