Home Služby Opravny OPRAVA REAKTIVACE KONTROLA AIRBAG JEDNOTEK KV SOKOLOV CHEB
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

OPRAVA REAKTIVACE KONTROLA AIRBAG JEDNOTEK KV SOKOLOV CHEB

Karlovarský kraj
7. 1. 2018 - 08:15
900 Kč
Prodávající

Popis

Provádíme Reaktivaci a kontrolu Airbag jednotek pro vozy:

Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Chevrolet, Chrysler, Iveco, Kia, Lancia, Land Rover, Mazdar Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Saab, Seat, Škoda, Smart, Subaru, Toyota, Volvo, Volkswagen

Provádíme reaktivaci, resp. opětovné "nabití" řídících jednotek airbagů. Po nehodě dojde v řídících jednotkách airbagu k uložení informací o nárazu tvz. Crash dat, čímž jsou dále nefunkční a je potřeba ji nahradit novou.Existuje však možnost opětovného nabití resetu softwarovou cestou takto opravenou jednotku je pak možné znovu použít. Jednotka je opravě nastavena jako továrně nová a může být znovu použita ve voze,pokud při nárazu nedošlo k fyzickému poškození desky jednotky Airbagu nebo existuje pro toto podezření a jednotka se tak stává potencionálně nebezpečná pro další provoz. (tuto proceduru nelze provést klasickou diagnostikou používanou v servisech vyjma několika modelů,které se provádí po OBD).
Díky 20 leté praxi a špičkovému vybavení nabízím rychlost spolehlivost a kvalitní opravu za výhodnou cenu.


V případě zájmu prosím nejdříve proveďte tyto kroky :
1.
Překontrolujte všehny pojistky ve voze popř. připojení konektorů pod sedačkou řidiče a spolujezdce a stav nabití baterie,může to zásadním způsobem pomoci v odstranění závady.Mnoho opravců,kteří si s daným problémem neví rady a nemá vůli či vědomosti v opravě dále pokračovat odkáže zpravidla na závadu jednotky airbagu,přestože tyto kroky ještě nebyli provedeny.
2. zjistěte originální čísla řídící jednotky a popis toho jak závadě došlo
3.
Kontaktujte nás prosím v pracovní dny 8-17h na tel 775176033 popř. email spyky@quick.cz trvale.Mimo tuto dobu zvolený profil neumožňuje spojení.
4.Běžná oprava trvá zpravidla 24h některé po dohodě zhruba do 30minut na místě popř. možnost zaslání balíkem do ruky Česká pošta.U běžných oprav vyřizujeme v den doručení
a zasíláme obratem zpět
5
Pokud si

OPRAVA REAKTIVACE KONTROLA AIRBAG JEDNOTEK KV SOKOLOV CHEB

Zavřít Zavřít
Prodávající
PAVEL ŠPINAR
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!