Home Služby Opravny CELKOVÁ OPRAVA REPASE TACHOMETRŮ RENAULT SCENIC ESPACE
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

CELKOVÁ OPRAVA REPASE TACHOMETRŮ RENAULT SCENIC ESPACE

Celá ČR
2. 1. 2018 - 08:50
2 500 Kč
Prodávající

Popis

Oprava tachometrů SKODA OCTAVIA FABIA,VW,AUDI,FORD,RENAULT SCENIC ESPACE ,PEUGEOT,FIAT



Provádíme Oprava tachometrů Karlovy Vary Sokolov Cheb RENAULT SCENIC ESPACE další
Z důvodu snižování nákladů seriové výroby tachometrů a elektroniky obecně vznikají časté závady na těchto komponentech,které je možno u mnoha z nich opravit bez finančně náročné koupě nového komponentu.Bezprostřední příčinou vzniku závady může být odpojení baterie či otřes jednotky popř. střídání teplotních poměrů ve voze v extrémních vedrech či mrazech.
Některé tachomery jako RENAULT SCENIC a ESPACE SAGEM a JOHNSON CONTROL používají pro podsvícení fluorescenčních displejů,které jsou napájeny vestavěným řízeným impulsním zdrojem umístěným pod displej tak,aby nebylo možno komponenty jednoduše vyměnit.U této velice specifické opravy tachometrů Renaut Scenic a Espace,kterých jsme dosud úspěšně opravili téměř 300ks se jedná o celkový repas zdroje,desky,a zpravidla i nahrání továrně nového softwaru,který je z důvodu nízkého napájení či zkratu zpravidla nevratně poškozen.Z tohoto důvodu je potřeba vyjmout hlavní zobrazovací panel,aby oprava byla provedena kvalitně s trvalým výsledkem a ne pouze dočasným zásahem ve zdroji jenž pouze oddálí agonii tachometru a posune ho za hranici kdy fyzicky nepřežije a skončí to výměnou za nový tak jak to provádějí běžní opravci.
Díky 20 letům praxe nabízím rychlost spolehlivost a velmi kvalitní provedení opravy se zárukou.

V případě zájmu prosím nejdříve proveďte tyto kroky :
1.
Překontrolujte všehny pojistky ve voze popř. připojení především v šedém konektoru a stav nabití baterie,může to zásadním způsobem pomoci v odstranění závady.Mnoho opravců,kteří si s daným problémem neví rady a nemá vůli či vědomosti v opravě dále pokračovat odkáže zpravidla na závadu tachometru,přestože tyto kroky ještě nebyli provedeny.
2. zjistěte originální čísla řídící jednotky a popis toho jak k závadě došlo zdali je trvalá či sporadická zda se projevuje za tepla

CELKOVÁ OPRAVA REPASE TACHOMETRŮ RENAULT SCENIC ESPACE

Zavřít Zavřít
Prodávající
PAVEL ŠPINAR
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!